خرید ویلا 360متری در صلاح الدین کلا نوشهر
14 میلیارد تومان (نقد و اقساط)
خرید ویلا در صلاح الدین کلا نوشهر که یکی از شهرهای ساحلی جنگلی مازندران می باشد انتخابی مناسب برای آن دسته از کسانی است که به دنبال آرامش تفریح و سرمایه گذاری بلند مدت و بدون ریسک هستند. ویلا شمال در شهرکی برند به مساحت 225 متری در زمین 360مترمربعی و ساخت دوبلکس قرار دارد. ویلا شمال نوساز و کلید نخورده است و بصورت نیمه مبله به فروش می رسد.
نمای ویلا مدرن و شیک است و داخل آن از سرامیک های مرغوب، سقف کاذب و لوسترهای فانتزی و شیک استفاده شده است. پرده های سالم و نو پنجره های دوجداره و نورگیر ویلا نصب شده است. شومینه، آیفون تصویری، درب ضد سرقت، پکیج شوفاژ، تصفیه خانه هوشمند، گرمایش از کف و سونا و جکوزی از ویژگی های ویلا می باشد.
آشپزخانه ویلا دارای کابینت های شیک و مدرن، هود و گاز صفحه ای، سینک ظرفشویی و شیرآلات درجه یک و میز غذاخوری 6 نفره می باشد. 4 خواب بزرگ و مستر به همراه توالت فرنگی و وان جکوزی، سرویس خواب نو، کمد دیواری و دو سرویس بهداشتی عمومی دارد.
حیاط با نورپردازی و محوطه سازی فوق العاده، گل و گیاهان زینتی، پارکینگ و انباری جادار، استخر استاندارد و بزرگ، تراس بزرگ با چشم اندازی ابدی از جنگل و دریای شمال و درب ریموت دار از امکانات ویلا شمال می باشد. انشعابات کنتور نصب و ویلا شمال سند شورایی دارد.
برای اطلاعات بیشتر با املاک ساحل در ارتباط باشید.
امکانات
برچسب ها
املاک مشابه ویلا در صلاح الدین کلا
 در دهکده خوش نام صلاح الدین کلا نوشهر، ویلای شهرکی سودآور و زیرقیمت با موقعیتی استثنا...
 در دهکده خوش نام صلاح الدین کلا نوشهر، ویلای شهرکی سودآور و زیرقیمت با موقعیتی استثنا... - زیر قیمت بازار
- تاپ لوکیشن
- فروش فوری
 علی اکبر ترک
علی اکبر ترک09124902757
01152170050












