خرید ویلا دوبلکس 250 متر در چلندر نوشهر
8.500 میلیارد تومان (نقد و اقساط)
اگر شما نیز از آن دسته از کسانی هستید که به دنبال خرید ویلا در چلندر نوشهر در فضایی آرام و دور از شلوغی و آلودگی هوا شهر می گردید خرید ویلا جنگلی در نوشهر انتخابی مناسب برای شماست. ویلا شمال در منطقه ای خوش آب و هوا با چشم اندازی بی نظیر از کوه و جنگل های شمال دارد.
250متر زمین که در آن ویلایی نوساز و دوبلکس به متراژ 230متر مربع ساخته شده است. سرامیک های روشن، سقف کاذب و نور مخفی، پنجره های نورگیر و دوجداره، درب ضد سرقت، کاغذ دیواری و پکیج شوفاژ برای ویلا شمال نصب شده است.
کابینت های آشپزخانه، سینک ظرفشویی و شیرآلات، گاز صفحه ای و هود از بهترین کیفیت موجود در بازار تهیه و نصب شده اند. ویلا شمال سه خواب بزرگ و مستر به همراه توالت فرنگی و تراس بزرگ با ویو فوق العاده و دو سرویس بهداشتی عمومی دارد.
حیاط ویلا با سنگ فرش شده است و در باغچه های آن گل و گیاهان سالم و زیبا کاشته شده است. پارکینگ بزرگ و انباری جادار و درب ریموت دار از دیگر ویژگی های این ویلا زیبا و خوش ساخت می باشد. انشعابات کنتور نصب و ویلا سند تک برگ دارد.
گروه مشاورین ساحل به شما عزیزان کمک می کنند تا بتوانید خریدی با اطمینان کامل و تجربه ای مناسب از خرید ویلا در نوشهر و شمال یا خرید زمین در شمال داشته باشید.
امکانات
برچسب ها
املاک مشابه ویلا در چلندر

- تاپ لوکیشن

09124902757
01152170050