خرید باغ ویلا 1000متری در پیکلا سیسنگان
توضیحات در مورد خرید باغ ویلا 1000متری در پیکلا سیسنگان
خرید باغ ویلا در شمال برای کسانی که دنبال آرامش و گذراندن اوقات فراغت خود در فضایی آرام و دور از استرس و تنش های شهری هستند بسیار مناسب است. این باغ ویلا 1000متری در منطقه جنگلی سیسنگان با چشم انداز دریا و جنگل های سرسبز شمال واقع شده است. ویلا 100 متری دو خواب در وسط باغ قرار دارد که کف آن با پارکت های سالم و سقف با لمبه پوشیده شه است. دزدگیر و حفاظ فلزی برای پنجره های نورگیر و دوجدار و درب ورودی نصب شده است.
دو خواب بزرگ به همراه کمد دیواری جادار و دو سرویس بهداشتی فرنگی و ایرانی دارد. کابینت های آشپزخانه به همراه گاز و هود و سینک ظرفشویی و شیرآلات درجه یک نصب شده است. تراس بزرگ فضایی عالی برای استراحت و دورهمی های خانوادگی می باشد.
حیاط بزرگ با درختان چندساله میوه و مرکبات پر شده است و نورپردازی فوق العاده، انباری و پارکینگ جا دار، درب ریموت دار و آیفون تصویری دارد. انشعابات کنتور نصب و ویلا در سیسنگان سند تک برگ دارد.
برای خرید ویلا در نوشهر و خرید زمین در سیسنگان و سایر شهرهای شمال کشور با کارشناسان حرفه ای و مجرب ما در املاک ساحل از طریق شماره های درج شده در ساید در ارتباط باشید.
امکانات